Klimaatshow Alken

Klimaatshow Alken

Nieuwsgierig naar ons medicijn tegen klimaatmoeheid? Kom naar onze klimaatshow op 22 oktober 2015 om 20 uur. We verwachten je op de Martenshoeve, Leemkuilstraat 155, 3570 Alken.

Inkom gratis!


Het klimaat is op hol geslagen. De druk van onze opwarmende planeet is zo hoog dat mens en natuur stilaan op een burn-out afstevenen. Terwijl de wereld-
leiders zich opmaken om eind november in Parijs internationale klimaatknopen door te hakken, gaan wakkere burgers en bedrijven wereldwijd aan de slag.
Wordt klimaatverandering het einde van de wereld of is er hoop? Wat staat er op het spel in Parijs? Wat vertellen de laatste cijfers en hoe scoort België? Wie zijn de grootste vervuilers: de koeien of de bedrijven? Welke innovatieve oplossingen liggen op tafel? Moeten we wachten op een akkoord, of kunnen we als samenleving een eigen klimaatagenda opstellen?
Ontdek het antwoord op één van onze klimaatshow in Alken.
Wat kan je verwachten? Een spetterend avondprogramma voor jong en oud vol straffe verhalen, pittige hersenkronkels en stomende bekentenissen die je weer helemaal up to date brengen. Gratis en voor niets, want het klimaat verdient meer dan business as usual.

De Martenshoeve is een begrip in Alken. Al jaren werkt boer Gaston Martens aan een korte keten tussen productie van lokaal voeder voor de dieren tot de afzet van de goederen in de eigen regio.